Foto-Lucasani

 

Huwelijken

Foto-Lucasani brengt uw huwelijk, jullie mooiste dag, in beeld vanaf de opmaak van de bruid bij de kapper en / of in haar woonst tot en met het avondfeest. Er kan ook gekozen worden om de bruidegom apart te fotograferen bij zijn voorbereidingen, dit wordt dan door een assistent gedaan die als 2° fotograaf heel de dag mee zal lopen om een variatie van foto's te maken.

Ik let op details en tijdens het feest wordt er gefotografeerd met losse flitsers zodat er mooie gelijke belichting kan gecreeërd worden.
Vooraf doe ik steeds met jullie een verlovingsshoot. Op deze shoot, waarvan je zelf de locatie kan kiezen, leren we elkaar beter kennen. Deze foto's krijg je natuurlijk ook. Daar ze op voorhand gemaakt worden kan je de foto's eventueel op jullie uitnodigingen gebruiken die jullie zelf ontwerpen. Je kan ook beroep doen op mij voor het maken van de uitnodigingen met de zelf gekozen foto's.
De locaties worden door jullie bepaald en deze bezoek ik al op voorhand om deze te kunnen bekijken en de plaatsen uit te zoeken om jullie mooiste momenten in beeld te brengen.

Hebt u vragen of willen jullie samen een gesprek om de mogelijkheden te bespreken kan dit gerust en dan kom ik naar jullie toe.

     

 

Foto-Lucasani